Armanmti تازه کار وضعيت: آفلاين 23 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 123 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 13 بار در 9 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 14 مرداد ماه ، 1389 11:58:37 موضوع مطلب:
باعرض سلام وخسته نباشيد.اگه ميشه لطف كنيد(اجرای زنده مایلی سایرس در لندن)[COLOR=#ff0000]
Miley Cyrus in London: Live at the O2 2010براي دانلودوباكيفيت وحجم كم براي دانلود بگزاريد.با تشكر از زحمات بي دريغ شما.
[/COLOR]
HBO-3 داره راه میوفته وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 282 امتياز: 6500 تشکر کرده: 88 تشکر شده 64 بار در 33 پست
ارسال شده در: جمعه، 15 مرداد ماه ، 1389 01:45:41 موضوع مطلب:
سلام خدمت داش علی گل،آقا خسته نباشی،با عرض معذرت بازم درخواستی دارم،اگه میشه این ویدئو رو که خیلی دوسش دارم برام بذار،فقط اگه میشه مثل اکثر وقتا فرمتش MKV باشه:
Beyonce - If I Were a Boy
اینم که از قدیما بهت گفتم،شاید الان بتونی برام بذاری:
Beyonce - Single Ladies _________________ خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم هرچه هستی گذرا نیست هوایت،بویت فقط آهسته بگو با دلم می مانی؟
واقعا ممنون،هنوز دانلود نکردم ولی فکر کنم کیفیتش بالا نباشه،با کیفیت بهترش موجود نیست؟
خیر , در هاردم فقط همین کیفیتش موجود بود باز هم اگر پیدا کردم چشم براتون میزارم ... _________________ نمیدونی بی تو میمیرم واسه تو سخت نیس
یه روز پشیمون میشی برمیگردی که دیگه وقت نیس . .. (Shabnam)
Admin مدیر اصلی سایت وضعيت: آفلاين 30 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 146 امتياز: 10010 تشکر کرده: 23 تشکر شده 70 بار در 38 پست
محل سكونت: Na Koja Abad
ارسال شده در: سه شنبه، 19 مرداد ماه ، 1389 14:57:23 موضوع مطلب:
HBO-3 مي نويسد:
سلام خدمت داش علی گل،آقا خسته نباشی،با عرض معذرت بازم درخواستی دارم،اگه میشه این ویدئو رو که خیلی دوسش دارم برام بذار،فقط اگه میشه مثل اکثر وقتا فرمتش MKV باشه:
Beyonce - If I Were a Boy
اینم که از قدیما بهت گفتم،شاید الان بتونی برام بذاری:
Beyonce - Single Ladies
با سلام
این هم از درخواست دیگر شما دوست عزیز با عنوان : Beyonce - If I Were A Boy
کاربرانی که برای این ارسال از Admin تشکر کرده اند HBO-3
Armanmti تازه کار وضعيت: آفلاين 23 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 123 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 13 بار در 9 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 19 مرداد ماه ، 1389 21:57:45 موضوع مطلب:
سلام.آقا پس این درخواست ما چی شد.خیلی ممنون.
(اجرای زنده مایلی سایرس در لندن) البته اگه در چند پارت بزارید خیلی ممنونت می شم.[COLOR=#ff0000]
Miley Cyrus in London: Live at the O2 2010[/COLOR]